Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz showBlitz - o nouă emisiune Antena3 cu investigații și anchete din lumea showbiz-ului din România

showBlitz - o nouă emisiune Antena3 cu investigații și anchete din lumea showbiz-ului din România

Detalii din anchetele în care sunt implicate vedete, investigații de ultimă oră din zona mondenului și toate subiectele fierbinți ale momentului le veți afla de acum de la showBlitz.

showBlitz - o nouă emisiune Antena3 cu investigații și anchete din lumea showbiz-ului din România
04 Iun 2020   •   18:16

Un proiect nou care va aduce în faţa dumnevoastră toate dedesubturile şi toate exclusivităţile din zona showbiz-ului.

Realizatoarele Ana Maria Bujor şi Georgiana Murgilă, cunoscute până acum pentru investigaţiile exclusive din zona justiţiei, dosarul Caracal şi încarcerarea Elenei Udrea în Costa Rica, vă promit în fiecare ediţie a emisiunii subiecte şi dezvăluiri senzaţionale.

"Mondenul, partea asta care pare mai uşuratică a lucrurilor, chiar şi amantlâcurile, toate acestea sunt o pasiune mai veche a mea, plus ca eu cred că-n general şi deciziile acelea foarte importante pentru ţară sunt luate 'ori la un pahar', ori din prea multă pasiune. Si când zic asta mă gândesc de exemplu la declaraţia lui Victor Ponta din dosarul Laurei Kovesi care spunea că procuroul general DNA l-ar fi ameninţat pe Sebastian Ghiţă cu închisoare dacă se mai uită după Elena Udrea. Deci, ca să concluzionez nu facem o emisiune uşoară, din contră, vă arătam cealaltă parte a adevărului care uneori e sub ochii noştri, dar pe care o ignorăm, că ni se pare un subiect uşuratic", aşa a descris Ana proiectul.

"Cine spune că nu pleacă urehea la nicio bârfă este ipocrit. Este exact ca cei care pretind că ascultă numai muzică clasică, dar sunt mari dansatori la nunţi când aud o manea. Ideea e că subiectele abordate la showBlitz vă vor arăta persoanele publice exact aşa cum sunt ele. Fără menajamente şi fără trucaje. Şi nu, nu vom vorbi numai despre vedete de tabloid. Să ştiţi că şi în interiorul unui politician se ascunde un personaj monden", a explicat Georgiana. 

Ana Maria și Georgiana vă aşteaptă în fiecare vineri seara de la 23, numai pe Antena3, la showBlitz.

×
Subiecte în articol: showBlitz
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close