Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Vali Vijelie şi-a luat bolid de un sfert de milion de euro. Cum a fost surprins în trafic cântăreţul

Vali Vijelie şi-a luat bolid de un sfert de milion de euro. Cum a fost surprins în trafic cântăreţul

Vali Vijelie nu se uită la bani când vine vorba despre pasiunile sale. Şi-a cumpărat un bolid de un sfert de milion de euro.

Vali Vijelie şi-a luat bolid de un sfert de milion de euro. Cum a fost surprins în trafic cântăreţul
Sursa foto: Youtube.com
de Georgiana Adam    |    10 Dec 2021   •   23:49

Vali Vijelie îşi face pofta inimii cu orice ocazie. Recent, inima i-a poftit la o maşină de un sfert de milion de euro şi nu a stat pe gânduri, căci ochii văd, inima cere. Aşa că şi-a mărit parcul auto cu un bolid identic cu cel al celebrului Gigi Becali. 

Cântăreţul a pus ochii pe un bolid de un sfert de milion de euro şi nu a stat pe gânduri. Artistul a fost surprins în trafic la volanul maşinii de 250.000 de euro, un model nou de Bentley la fel ca cel al lui Gigi Becali.

Vali Vijelie şi-a cumpărat un model nou de Bentley

Cu exact un an în urmă, același Vali Vijelie s-a afișat cu o altă bijuterie pe patru roţi, pe atunci, un bolid de lux, estimat la valoarea de 80.000 de euro, marca Range Rover. Acesta a mai condus şi modele de la Audi şi Mercedes.

În ciuda evenimentelor puţine, în contextul pandemiei, interpretul nu duce lipsă de bani şi, mai în glumă, mai în serios, se adaptează noilor condiţii.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai căutaţi interpreţi de muzică de petrecere, aşa că şi onorariile sunt pe măsură.


 

×
Subiecte în articol: showBlitz vali vijelie Bentley
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close