Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Medicii români i-au transmis mesaje lui Mihai Gâdea

Medicii români i-au transmis mesaje lui Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a fost felicitat, luni seara, de numeroase personalităţi. De la actori, cântăreţi, la medici. Cu toţii au avut cuvinte de laudă pentru cei 16 ani de Sinteza Zilei.

Medicii români i-au transmis mesaje lui Mihai Gâdea
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Noi 2021   •   00:23

Avalanşă de urări la Sinteza Zilei. De aceasă dată, Mihai Gâdea a primit mesaje de la cei mai cunoscuţi medici din România, care au avut o serie de soluții pentru ieşirea României din criza sanitară.

"Aş vrea să îi felicit pe Mihai Gâdea şi echipa care realizează emisiunea Sinteza Zilei pentru aniversarea a 16 ani de când sunt prezenţi în peisajul televiziunilor din România, o emisiune de referinţă la care am avut plăcerea să particip de multe ori şi care aduce în mod evident multă consitenţă în ceea ce priveşte informaţiile din zona politică şi socială din România. La mulţi ani, Mihai Gâdea pentru emisiunea pe care o realizezi cu atâta perseverenţă şi profesionalism", a spus Alexandru Rafila, medic și deputat PSD.

"Aş dori să urez domnului Mihai Gâdea şi echipei, La mulţi ani, în această zi sfântă de Mihai şi Gavril. 16 ani reprezintă enorm în acest univers extrem de competitiv al mass-mediei româneşti. Sunt tot atâţia ani petrecuţi în serviciu şi în slujba telespectatorilor români şi de pretutindeni. Domnul Mihai Gâdea a confirmat în toţi aceşti ani, că entuziasmul tinereţii poate merge mână în mână cu profesionalismul şi excelenţa în jurnalism şi nu numai. Încă o dată, La mulţi ani echipei Sintezei Zilei şi tuturor telespectatorilor ei", a spus Victor Costache, fostul ministru al Sănătăţii.

Citiţi şi: Sinteza Zilei a împlinit 16 ani! Retrospectiva momentelor-cheie, prezentată de Mihai Gâdea în ediția aniversară
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close