Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei VOUCHERE DE VACANȚĂ. Anunț de ultimă oră făcut de ministrul Turismului, Bogdan Trif

VOUCHERE DE VACANȚĂ. Anunț de ultimă oră făcut de ministrul Turismului, Bogdan Trif

VOUCHERE DE VACANȚĂ. Anunț de ultimă oră făcut de ministrul Turismului, Bogdan Trif
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
21 Mar 2019   •   11:38

VOUCHERE DE VACANȚĂ. Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a dezvăluit în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, că voucherele de vacanță se vor oferi și în anii 2019 și în 2020.

VOUCHERE DE VACANȚĂ. „Voucherele de vacanță le-am prelungit și pe 2019 și pe 2020. Este o măsură din programul nostru de guvernare, nu este singura de stimulare a sectorului turistic. E important 1.450 de lei pentru 1.2 milioane de români care or să cheltuie acești bani, și asta este cel mai important, în interiorul granițelor României. Este o măsură categorică care are și un caracter social, dar mai mult decât atât, este o măsură care stimulează mediul privat, pentru că sunt infuzați în sectorul turistic aproape 400 de milioane de euro. Anul trecut, sectorul privat a realizat un studiu în care au spus că voucherele de vacanță au revigorat sistemul turistic și au avurt o creștere de 30%. 

VOUCHERE DE VACANȚĂ. Am reușit tot prin aceste vouchere de vacanță, un lucru extrem de important: Să scoatem la lumină o bună parte, în special a pensiunilor, care funcționau la negru. Pentru acest voucher de vacanță trebuie să fii clasificat, autorizat și am avut o creștere de 60% în 2018 față de 2017 a cererilor de autorizare”, a mai spun ministrul Turismului.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close