Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dan Puric: "S-a vrut depresia. Sistemul nervos să fie distrus. A fost o ocazie bună să insulte acest popor"

Dan Puric: "S-a vrut depresia. Sistemul nervos să fie distrus. A fost o ocazie bună să insulte acest popor"

65% dintre români cred că pandemia COVID-19 a fost provocată de elitele globale pentru a impune controlul asupra lumii, arată un sondaj Inscop. Dan Puric a explicat ce s-a vrut prin această pandemie şi a făcut o serie de predicţii despre viitoarele variante. „Nu se va termina. E făcută ca un serial, ca Elodia", spune acesta.

Dan Puric: "S-a vrut depresia. Sistemul nervos să fie distrus. A fost o ocazie bună să insulte acest popor"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    06 Feb 2022   •   22:16

Întreba dacă crede că se va termina pandemia COVID, Dan Puric a spus:

„Nu! Urmează o altă formă. Ea a fost lansată ca să fie serial ca la Elodia. O să urmeze alte pandemii ideologice, educaționale. Pandemia asta cu virus o să ţină până o să ne confundăm cu vaccinul. O sa te întreb cum te numești? 3 doze.

Ce mai faci Booster? Unii oameni sunt disperați. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus. Este evident, altfel nu ar fi coerciția asta chiar satanică asupra oamenilor. M-am gândit mult la felul în care au făcut-o.

Știți că o pandemie, o stare de alertă, populaţia trebuie avertizată. Felul în care au făcut-o, semănau cu plutonierii ăia de la Aiud de o nesimțire şi o aroganță.

Nu au avut nici cea mai mică solidaritate cu acest popor: haide domne' să înfruntăm împreună. Pandemia a fost o ocazie bună să insulte acest popor.

Mi-a spus un şofer de taxi, uitați un detaliu care este cât o ţară: nu am să uit vreodată cum l-am îngropat pe tata, într-un sac de plastic şi i-am pus un fular la sac. Înmormântările alea, închiderea bisericilor într-un mod brutal şi nejustificat asta rămâne şi este o rană.

Poporul român are memorie şi s-a suprapus. Este o rană râcâită. A trebuit să dea în starea sufletească a omului, în credința lui, în încrederea lui şi acolo aproape au izbutit.

Nu ştiu ce minune mai ţine poporul ăsta în picioare", a spus Dan Puric la emisiunea Subiectiv de la Antena 3

×
Subiecte în articol: Dan Puric pandemie
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close