Antena 3 CNN Actualitate Document-șoc în cazul Caracal. Manevră revoltătoare a procurorilor

Document-șoc în cazul Caracal. Manevră revoltătoare a procurorilor

Document-șoc în cazul Caracal. Manevră revoltătoare a procurorilor
14 Aug 2019   •   20:24

Procurorul din cazul Caracal a deschis dosar penal abia după ce a urmărit o emisiune la televizor, nu după ce Alexandra a sunat la 112.

Citește și: Ion Cristoiu, scenariu-bombă despre cazul crimelor din Caracal: E un personaj fantastic. Gheorghe Dincă e pus să recunoască ce nu a făcut

Asta rezultă dintr-un document prezentat, miercuri, de Răzvan Dumitrescu, la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, mai exact raportul în cazul intervenției de la Caracal, pe care Alexandru Cumpănașu la publicat pe pagina sa de Facebook.

"Desi existau deja apelurile Alexandrei si plangerea parintilor inca de miercuri seara!. Pt toate nulitatile politice care ne cer sa nu mai comentam public cazurile de rapiri pt ca-i protejeaza pe infractori sau pe ei le dau un raspuns: de acest caz procurorii au aflat de la o emisiune TV. (...)

Parchetul Caracal NU stia nimic, politia nu raportase violul, sechestrarea, bataia la parchet local si culmea Parchetul Caracal deschide dosar penal abia la ora 1600 la cererea si insistenta procurorului DIICOT de la Craiova pt ca acesta se uitase la stiri...in timp ce procurorii din Olt nu aveau nici o treaba desi aveau inregistrarile 112. Si CULMEA politia Caracal raporteaza la parchet disparitia si atrocitatile abia la ora 1530 joi!!!", a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

sursa: Facebook/ Alexandru Cumpanasu

sursa: Facebook/ Alexandru Cumpanasu

 

 

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close