Antena 3 CNN Externe "A fost o satisfacţie să îl auzim cum ţipa! Nu vă puteţi imagina cum ţipa!" Răzbunare ŞOCANTĂ a mafioţilor italieni

"A fost o satisfacţie să îl auzim cum ţipa! Nu vă puteţi imagina cum ţipa!" Răzbunare ŞOCANTĂ a mafioţilor italieni

 "A fost o satisfacţie să îl auzim cum ţipa! Nu vă puteţi imagina cum ţipa!" Răzbunare ŞOCANTĂ a mafioţilor italieni
Sursa foto: Foto: www.livingbeing.com
30 Noi 2013   •   18:02
Liderul unui clan al grupării infracţionale Ndrangheta, activă în sudul Italiei, a fost răpit de facţiuni rivale. După ce l-au bătut cu răngi, l-au dat "de mâncare" la porci, relatează publicaţia Il Fatto Quotidiano.

Francesco Raccosta, liderul unui clan al organizaţiei calabreze Ndrangheta, a dispărut în martie 2012, fiind răpit de o grupare rivală ca răzbunare faţă de asasinarea unuia dintre adversarii săi, Domenico Bonarrigo.

Cadavrul lui Raccosta nu a fost găsit. Pe baza afirmaţiilor făcute de unul dintre presupuşii asasini, interceptat de autorităţi, anchetatorii au stabilit că Raccosta a fost bătut cu răngi, după care a fost aruncat la porci, care l-au mâncat de viu.

Oficialii italieni au ajuns la această concluzie după interceptarea telefonului unuia dintre presupuşii asasini, Simone Pepe, în vârstă de 24 de ani.

"A fost o satisfacţie să îl auzim cum ţipa... Nu vă puteţi imagina cum ţipa... Eu nu am mai văzut să fi rămas ceva din el după ce a fost mâncat de porci... Alţii au văzut unele resturi. Eu nu am mai văzut nimic. Cum mâncau acei porci!", a spus Pepe.

Rivalităţii dintre clanurile mafiote Ferraro-Raccosta şi Polimeni-Mazzagatti-Bonarrigo durează de 60 de ani.

Autorităţile italiene au arestat 20 de suspecţi în acest caz.

 ×
Subiecte în articol: mafia porci
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close