A ieșit cu băiețelul ei la magazin și l-a pus în căruciorul de cumpărături. 24 de ore mai târziu, copilul se zbătea între viață și moarte

26 Sep 2016   •   13:50
A ieșit cu băiețelul ei la magazin și l-a pus în căruciorul de cumpărături. 24 de ore mai târziu, copilul se zbătea între viață și moarte Foto: Facebook

O femeie din Marea Britanie, mamă a cinci copii, a transmis un avertisment cutremurător tuturor părinților. Aceasta îi îndeamnă pe oameni să aibă mare grijă în momentul în care ies la cumpărărturi cu copii lor.

În vârstă de numai 10 luni, băiețelul lui Vivienne Wardrop a contractat salmonella și meningită după ce ar fi pus mâna pe un cărucior în timp ce se afla într-un supermarket cu mama sa.

24 de ore mai târziu, micuțul Logan a început să aibă diaree, să vomite și a făcut temperature foarte mare. Copilul a fost transportat de urgență la spital.

Deși initial, medicii au fost optimiști în privința stării lui, în urma analizelor, ei au descoperit că băiețelul era infectat cu adenovirus, salmonella, rotavirs și că avea meningită.

Sursă: Daily Mail


 

 

Parteneri
x close