Antena 3 CNN Externe A văzut un bătrân de 80 de ani care stătea singur pe marginea unui drum. Când l-a întrebat ce face acolo a izbucnit în lacrimi

A văzut un bătrân de 80 de ani care stătea singur pe marginea unui drum. Când l-a întrebat ce face acolo a izbucnit în lacrimi

A văzut un bătrân de 80 de ani care stătea singur pe marginea unui drum. Când l-a întrebat ce face acolo a izbucnit în lacrimi
Sursa foto: Foto: gofundme
27 Noi 2016   •   11:30

Fotografia unui bătrân de 80 de ani care stă singur pe marginea unui drum a înmuiat inimile tuturor pe internet, din cauza poveștii triste din spate. 

Acesta vindea deobicei surcele alături de soția lui, pentru a-i plăti acesteia tratamentele la doctor. Dar în acest an a venit singur.

Jessica Pittman, care a distribuit imaginea cutremurătoare pe Facebook, a explicat: ”Dacă aveți nevoie de surcele de lemn pentru foc, vă rog veniți și cumpărați de la acest bătrân minunat. Numele lui e Kenneth, are 80 de ani. E acolo în fiecare zi, cu orele. Vinde cu 5 dolari punga. Anul ăsta a venit singur, după ce soția lui, Helen, a pierdut bătălia cu cancerul în urmă cu câteva săptămâni. Asta pentru că mai are facturi de plătit la doctor”.

”Mi se rupe inima de fiecare dată când trec pe lângă el. Face cu mâna la fiecare mașină care trece. Eu nu pot să cumpăr tot, dar dacă vă puteți lipsi de 5 dolari, ajutați-l pe acest om minunat”, a mai scris Jessica, conform mirror.co.uk.

Postarea a fost distribuită de 9000 de ori, iar fiul lui Kenneth a realizat o pagină de donații în urma popularității poveștii. Cu un target de 60.000 de dolari pe Gofundme.com, Leslie Smith a reușit să strânga suma imediat pentru facturile mamei sale vitregi, după ce peste 2.000 de oameni au donat bani.

×
Subiecte în articol: donatie poveste
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close