Antena 3 CNN Externe A vrut să arate bine însă rezultatul a fost dezastruos. I s-a întâmplat ceva incredibil

A vrut să arate bine însă rezultatul a fost dezastruos. I s-a întâmplat ceva incredibil

A vrut să arate bine însă rezultatul a fost dezastruos. I s-a întâmplat ceva incredibil
Sursa foto: Foto: ign.com
19 Mar 2013   •   21:29

Lauren Yardley, o tânără în vârstă de 25 de ani, a cheltuit 4,000 de lire sterline pentru a arăta perfect. Aceasta și-a dorit să nu mai arate ca un bărbat, astfel că și-a făcut un implant mamar. Însă la scurt timp după operație, tânăra a realizat că sânul drept este mai mare decât sânul stâng, scrie The Sun.

Medicii au avut o explicație pentru aceasta și anume că organismul i-a respins implantul, așa că i-au refăcut operația. Însă după alte două luni, țesutul din jurul implantului s-a îngroșat și l-a împins afară din corp, după ce a străpuns suturile.

De data aceasta, medicii i-au spus femeii că nu îi pot reinsera implantul, pentru că organismul are nevoie de refacere. Astfel, femeia a stat timp de 6
 luni cu un sân mai mare și unul mic.

"Nu mi-a venit să cred atunci când implantul a început să-mi iasă din sân. Doctorii mi-au spus că nu au mai văzut aşa ceva – nu le-a venit să creadă că nu am intrat în şoc septic. Mă simt foarte norocoasă – ar fi putut fi mult mai rău. Cel mai groaznic a fost ca am avut un singur sân timp de şapte luni. A fost oribil. Am căpătat încredere în mine după ce mi-am pus implanturi, însă am pierdut-o atunci când am rămas cu un singur sân. Tot timpul am fost plată – arătam ca un băiat. Am vrut să arăt a fată'', a declarat femeia.

×
Subiecte în articol: silicoane
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close