Antena 3 CNN Externe Accidentul de la Smolensk: Patru militari ruşi, reţinuţi pentru că au furat cardul unei victime

Accidentul de la Smolensk: Patru militari ruşi, reţinuţi pentru că au furat cardul unei victime

Accidentul de la Smolensk: Patru militari ruşi, reţinuţi pentru că au furat cardul unei victime
Sursa foto: accident
08 Iun 2010   •   10:39

Informaţii noi în cazul tragediei aviatice de la Smolensk. Mai mulţi militari suspectaţi că au furat cardul bancar al unei victime a accidentului aviatic au fost reţinuţi de autorităţile ruse, informează agenţiile din Rusia citate de AFP.

Potrivit Ria Novosti, oficialii ruşi au reţinut patru militari în acest caz. ?Patru soldaţi care efectuau serviciul militar la aeroportul Severnyi au fost reţinuţi. Autorităţile deţin deja dovezi care îi incriminează pe cei patru bărbaţi?.

O altă sursă citată de Ria Novosti menţiona că cei patru militari ?sunt supectaţi? de furt. Numele militarilor nu au fost făcute publice.

Văduva oficialului furat le-a declarat autorităţilor ruse că aproximativ 2.000 de euro au fost retraşi din contul bancar al soţului ei chiar în ziua tragediei, pe 10 aprilie. Alte două tranzacţii similiare au fost efectuate de hoţi în zilele care au urmat accidentului aviatic.

În tragedia de la Smolensk şi-au pierdut viaţa 96 de persoane, printre care preşedintele polonez Lech Kaczinsky şi soţia acestuia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Smolensk furt militari
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close