Antena 3 CNN Externe Adepții teoriei conspirației susțin că Donald Trump este membru Illuminati

Adepții teoriei conspirației susțin că Donald Trump este membru Illuminati

Adepții teoriei conspirației susțin că Donald Trump este membru Illuminati
15 Noi 2016   •   12:23

Victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale din Statele Unite este încă subiectul principal al agendei internaționale și, evident, a fost abordat și de adepții teoriei conspirației.

Și aceștia susțin că Donald Trump (ca mulți alți foști președinți americani) este un membru al grupului Illuminati.

Și pentru a își susține teoria, aceștia indică spre gesturile folosite de Trump. De exemplu, ca în imaginea de mai jos, se vede cum Trump ține degetele de la mână într-o formă din care se poate distinge cifra 666, numărul diavolului.

Adepții acestor teorii susțin că membrii ordinului Illuminati se închină la diavol și sunt malefici.

Foto: The Independent / Indy 100

Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată în anul 1776, la Ingolstadt, Bavaria de Nord, formată din liber-cugetători, liberali, republicani, recrutați din lojile masonice din Germania și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat și suprimat mai întâi de către guvern bavarez pentru un presupus complot și apoi în întregul stat (Reich) german.

În ziua de azi,  adepții teoriei conspirației susțin că ordinul încă există și este format din elitele mondiale, președinți de stat, miliardari și oameni foarte puternici, care controlează guverne, presă, afaceri și resursele planetei.

×
Subiecte în articol: Donald Trump gest teoria conspiratiei
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close