Antena 3 CNN Externe Afişe tipărite greşit în Neamţ: "Turist în România. Un program al MINSTERULUI dezvoltării regionale şi turismului"

Afişe tipărite greşit în Neamţ: "Turist în România. Un program al MINSTERULUI dezvoltării regionale şi turismului"

Afişe tipărite greşit în Neamţ: "Turist în România. Un program al MINSTERULUI dezvoltării regionale şi turismului"
05 Mar 2010   •   23:37

?Turist în România? loveşte din nou. Loveşte în limba română, nu în bugetul românilor. Sute de afişe care împânzesc oraşul Piatra Neamţ sunt scrise greşit.

?Turist în România. Un program al MINSTERULUI dezvoltării regionale şi turismului? spun afişele. Al cui, spunem noi?


Afişele au fost făcute pe grabă, săptămâna trecută, pentru inaugurarea pârtiei de schi de la Piatra Neamţ. Nimeni de la primărie nu a văzut greşeala. Primarul Pinalty nu a văzut greşeala. Nici şefii firmei care administrează pârtia de schi, cei care au comandat afişele. Nici angajaţii tipografiei ieşene, care le-au făcut. Şi mai mult decât atât, reprezentanţii primăriei Piatra Neamţ nu au văzut greşeala nici după ce au împânzit oraşul cu acestea.

Afişele au fost cadoul tipografiei din Iaşi pentru primărie. Nu sunt plătite de Minister. Nu fac parte din campania ?Turist în România?. Iar cei de la minister au acceptat să li se folosească sloganul, ca un ajutor pentru campanie. După ce s-a greşit titulatura, nu iau nicio măsură. O consideră o eroare umană şi atât.



Observator

×
Subiecte în articol: afis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close