Antena 3 CNN Externe Alegeri prezidențiale Franța. Țara va fi condusă de o femeie după alegeri, ”de mine sau doamna Merkel”, afirmă Le Pen

Alegeri prezidențiale Franța. Țara va fi condusă de o femeie după alegeri, ”de mine sau doamna Merkel”, afirmă Le Pen

Alegeri prezidențiale Franța. Țara va fi condusă de o femeie după alegeri, ”de mine sau doamna Merkel”, afirmă Le Pen
Sursa foto: Foto: Facebook/Marine Le Pen
04 Mai 2017   •   08:52

Alegeri prezidențiale Franța. Marine Le Pen a dat asigurări miercuri că ”Franţa va fi condusă de o femeie” după alegerile prezidenţiale, ”de mine sau doamna (Angela) Merkel”, după ce l-a acuzat pe Emmanuel Macron că nu face nimic fără binecuvântarea cancelarului german, relatează AFP.

”Oricum, Franța va fi condusă de o femeie, va fi ea sau eu”, i-a spus Le Pen lui Emmanuel Mmacron, în dezbaterea televizată dintre cele două tururi ale alegerilor prezidențiale.

”Realitatea este ca v-ați dus să o vedeți pe doamna Merkel și că ați fost să-i cereți binecuvantarea, pentru că nu intentionați să faceți ceva fără acordul ei”, l-a acuzat ea, denunțând ”supunerea față de Uniunea Europeană”.

”Bineînțeles că eu vreau o Franță care să se bată cu Germania”, i-a răspuns Macron, reproșându-i ”una dintre aceste formule care sunt ridicole”.

”Din fericire”, a spus el, ”țara noastră a avut lideri vizionari. Generalul de Gaulle și cancelarul Adenauer au știut să lucreze împreună și au construit această Europa”.


 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close