Antena 3 CNN Externe Alertă pe aeroportul din Frankfurt. Un terminal și cinci hoteluri din apropiere au fost evacuate de urgență

Alertă pe aeroportul din Frankfurt. Un terminal și cinci hoteluri din apropiere au fost evacuate de urgență

Alertă pe aeroportul din Frankfurt. Un terminal și cinci hoteluri din apropiere au fost evacuate de urgență
Sursa foto: Foto: Brücke-Osteuropa/wikipedia.org
20 Sep 2017   •   10:17

O bombă din Al Doilea Război Mondial, descoperită în apropiere de Terminalul 2 al aeroportului din Frankfurt, a fost dezamorsată miercuri dimineaţă, a anunţat poliţia germană, citată de DPA. 

Bomba de 50 de kilograme a fost descoperită marţi dimineaţă în timpul unor lucrări de construcţie la o nouă linie de metrou care face legătura cu aeroportul. Descoperirea a condus la evacuarea parţială a Terminalului 2 şi a cinci hoteluri din apropiere, a anunţat poliţia din Frankfurt într-un comunicat. 

Zborurile de pe aeroportul din Frankfurt nu au fost afectate, însă autostrada A3 din apropiere a fost închisă temporar după miezul nopţii. 

O echipă de genişti din Darmstadt au terminat dezamorsarea bombei miercuri dimineaţa la ora locală 01:30 (marţi ora 23:30 GMT), a afirmat poliţia, care a precizat că străzile vor fi redeschise şi sute de persoane se vor putea întoarce la hotelurile din care au fost evacuate. 

Pe 3 septembrie, dezamorsarea unei bombe de 1,8 tone din Al Doilea Război Mondial a condus la evacuarea a 60.000 de persoane la Frankfurt.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: bomba al Doilea Razboi Mondial
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close