Antena 3 Externe Amenințarea președintelui turc: „Kurzii au deschis o rană şi au răsucit cuţitul în ea! Vor plăti preţul pentru referendum”

Amenințarea președintelui turc: „Kurzii au deschis o rană şi au răsucit cuţitul în ea! Vor plăti preţul pentru referendum”

de S.T.    |    30 Sep 2017   •   20:22
Amenințarea președintelui turc: „Kurzii au deschis o rană şi au răsucit cuţitul în ea! Vor plăti preţul pentru referendum”

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat sâmbătă, că autorităţile kurde din Irak vor plăti preţul pentru organizarea referendumului pentru independenţă, scrie The Independent.

Kurzii din Irak au organizat luni un referendum pentru independenţă. Aproape 93% dintre cei care au votat în referendum s-au declarat favorabili independenţei kurzilor.

„Ei nu vor forma un stat independent. Ei au deschis o rană în această regiune şi au răsucit cuţitul în ea”, a declarat Erdogan la o întrunire a partidului de guvernământ din Turcia, AKP.

„Nu regretăm ce am făcut în trecut. Dar, din moment ce condiţiile s-au schimbat, Guvernul regional kurd, care întreprinde acţiuni împotriva noastră, va trebui să plătească preţul pentru referendum”, a adăugat preşedintele turc.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close