Antena 3 Externe Anunțul făcut de Bono după ce a fost nevoit să întrerupă concertul din Berlin din cauza vocii

Anunțul făcut de Bono după ce a fost nevoit să întrerupă concertul din Berlin din cauza vocii

03 Sep 2018   •   09:52
Anunțul făcut de Bono după ce a fost nevoit să întrerupă concertul din Berlin din cauza vocii
Sursa foto: Foto: wikipedia.org

Bono, liderul formaţiei U2, a dat asigurări că îşi va ″recăpăta complet vocea″⁣ după ce a fost nevoit să întrerupă şi apoi să anuleze, în urma unor dificultăţi vocale, un concert pe care l-a susţinut sâmbătă seară la Berlin.

″Am fost consultat de un mare doctor şi cu ajutorul său îmi voi recăpăta complet vocea pentru restul turneului″⁣, a anunţat Bono într-un comunicat publicat pe site-ul formaţiei irlandeze.

″Sunt atât de fericit şi de uşurat că a fost exclusă orice problemă serioasă″⁣, a adăugat el.

Artistul în vârstă de 58 de ani a precizat, însă, că ″uşurarea″⁣ sa a fost ″⁣temperată de faptul că publicul din Berlin a fost atât de afectat″⁣.

″Era o atmosferă uimitoare în sală, avea să fie una dintre acele nopţi de neuitat, însă nu din acest motiv... Abia aşteptăm să revenim pe 13 noiembrie″⁣, a anunţat muzicianul.

Bono s-a luptat să-şi recapete vocea în timpul concertului de sâmbătă seară de pe Mercedes-Benz Arena din Berlin, sorbind în mod repetat o băutură fierbinte dintr-un termos, notează DPA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close