Associated Press va difuza în direct "sfârşitul lumii"

de S.T.    |    15 Dec 2012   •   18:50
Associated Press va difuza în direct "sfârşitul lumii"

Agenţia de presă Associated Press se pregăteşte să difuzeze, în direct "Apocalipsa" de la Chichén Itzá, un sit arheologic precolumbian construit de civilizaţia Maya şi situat în partea central-nordică a Peninsulei Yukatan, adică locul în care trăiau pe vremuri triburile mayaşe cărora li se atribuie predicţia potrivit căreia sfârşitul lumii s-ar produce la 21 decembrie 2012, conform agenţiei de presă amintite.

Cea mai mare agenţie de presă din SUA a transportat deja antene de satelit în cunoscutul sit din nordul Mexicului.

De pe 19 până pe 21 decembrie, AP va difuza în direct pe site-ul său de internet tot ceea ce se poate întâmpla dezastruos pentru omenire chiar din patria mayaşilor.

NASA avertizează tineretul în privinţa Apocalipsei: "Este doar o fantezie fabricată"

Zvonurile privind Apocalipsa se bazează pe interpretări eronate ale calendarului mayaş. Pe 21 decembrie, data solstiţiului de iarnă, un ciclu calendaristic va ajunge la final, iar în ciuda faptului că oamenii de ştiinţă sunt de acord că vechii mayaşi nu au văzut această zi ca una apocaliptică, există oameni care cred că un eveniment cosmic ar putea determina sfârşitul vieţii pe Pământ.

Citeşte şi:

ApocaLIPSURILE de după... sfârșitul lumii. Ce se va întâmpla cu românii când vor vedea asta

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close