Antena 3 CNN Externe Atentat sau teoria conspiraţiei? Noi imagini arată că supravieţuitorii de la Smolensk ar fi fost executaţi (VIDEO)

Atentat sau teoria conspiraţiei? Noi imagini arată că supravieţuitorii de la Smolensk ar fi fost executaţi (VIDEO)

Atentat sau teoria conspiraţiei? Noi imagini arată că supravieţuitorii de la Smolensk ar fi fost executaţi (VIDEO)
Sursa foto: smolensk
14 Mai 2010   •   18:47

Supravieţuitorii accidentului aviatic de la Smolensk ar fi fost executaţi fără milă de persoane care vorbeau ruseşte. Este cea mai nouă ipoteză avansată de adepţii teoriei conspiraţiei, după ce imaginile filmate la scurtă vreme după accident au fost editate şi par să evidenţieze siluetele unor persoane, dar şi conversaţii care ar duce la această concluzie, scrie Daily Mail.

Imaginile fuseseră încărcate pe internet la scurt timp după tragedia aviatică de la Smolensk. Încă de pe atunci au existat voci care susţineau că în clip se aud focuri de armă. Noile imagini, editate digital, evidenţiază anumite sunete şi focalizează pe unele detalii. Mai mult, o echipă de ?entuziaşti? a tradus ceea ce pare a fi o conversaţie între presupuşii supravieţuitori ai accidentului şi nişte persoane înarmate.

Replicile sunt şocante. Potrivit traducerii, cei care se aflau la bordul avionului ar fi ameninţaţi cu arma şi cer îndurare. Sunt executaţi, însă, fără drept de apel.

Moscova a refuzat să comenteze imaginile, însă un expert în aviaţie rus a catalogat totul drept o ?farsă maliţioasă?.

Autorităţile poloneze fac încă cercetări la locul accidentului, după ce Rusia a exclus ipoteza unui atentat în cazul accidentului de la Smolensk. Multe dintre cadavrele celor 96 de victime ale accidentului nu au putut fi identificate decât în urma testelor ADN, însă nu s-au constatat urme de gloanţe.



Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close