Antena 3 CNN Externe Gest impresionant făcut de trupa U2, după atentatele de la Paris

Gest impresionant făcut de trupa U2, după atentatele de la Paris

Gest impresionant făcut de trupa U2, după atentatele de la Paris
15 Noi 2015   •   09:55

Trupa irlandeză de rock U2, care a anulat două spectacole la Paris, a venit să se reculeagă sâmbătă seara în fața sălii de concerte Bataclan, țintă principală a atacurilor din Paris în care au murit 129 de oameni și peste 300 au fost răniți, scrie Agerpres.

Bono și grupul său, unul dintre cele mai îndrăgite din lume, au anunțat în cursul nopții că au anulat ultimele două spectacole din Franța, ce erau programate sâmbătă și duminică în cea mai mare sală acoperită din Paris.

Mulți artiști francezi și străini au reacționat sâmbătă după atacul ucigaș ce a vizat emblematica sală de concerte Bataclan din Paris, în care 89 de persoane din rândul publicului venit să asiste în ajun la concertul trupei californiene Eagles of Death Metal au fost uciși și mulți alții au fost răniți de trei indivizi puternic înarmați.

Membrii formației americane sunt teferi și în siguranță și se întorc duminică în Statele Unite, potrivit familiile lor. Un tehnician care i-a însoțit a murit în atac, conform acelorași surse.

Ministrul francez al culturii, Fleur Pellerin, a venit pentru a depune o coroană de flori la Bataclan, în după amiaza de sâmbătă.

Trupa Foo Fighters, așteptată în aceeași sală luni, a anunțat sfârșitul turneului său european, anulând concertele planificate la Torino (Italia), Paris, Lyon și Barcelona (Spania).

Atacurile care au lovit Parisul vineri seara s-au desfășurat în 33 de minute în șase locuri diferite, de la prestigiosul stadion Stade de France până în inima capitalei Franței, unde se află baruri foarte frecventate la sfârșit de săptămână, nu departe de Piața Republicii.

×
Subiecte în articol: Atentat terorist Paris U2 Bono
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close