Antena 3 CNN Externe Au apărut fotografiile de la "orgiile" lui Berlusconi la vila sa din Sardinia! (FOTO)

Au apărut fotografiile de la "orgiile" lui Berlusconi la vila sa din Sardinia! (FOTO)

Au apărut fotografiile de la "orgiile" lui Berlusconi la vila sa din Sardinia! (FOTO)
Sursa foto: berlusconi
05 Iun 2009   •   13:16

Un nou scandal care îl are în centru pe primul ministru italian Silvio Berlusconi a apărut după ce cotidianul spaniol El Pais a publicat vineri câteva fotografii în exclusivitate în care premierul este înconjurat de mai multe femei.

Potrivit jurnaliştilor spanioli fotografiile sunt făcute la petrecerile private pe care Berlusconi le-a dat la vila sa din Sardinia. Premierul se află în grădină şi în jurul său pot fi observate mai multe femei necunoscute.

Presa internaţională a anunţat încă de săptămâna trecută că există mai multe fotografii compromiţătoare de la ceea ce a fost denumit drept "orgiile lui Berlsuconi" de la vila sa Certosa din Sardinia.

Reacţia lui Berlusconi nu s-a lăsat aşteptată. El a declarat pentru postul ?Radio anch'io? că nu este stresat din cauza fotografiilor apărute, pe care le consideră ?inocente?.

?Este vorba de poze inocente. Nu e niciun scandal. Totuşi, publicarea fotografiilor constituie o violare a spaţiului privat şi o agresiune scandaloasă?, susţine premierul italian.

Sâmbătă şi duminică, în Italia, se votează pentru alegerile europarlamentare şi locale. Întrebat dacă se teme că acest incident va determina pierderea voturilor electoratului catolic , Berlusconi a răspuns:?Guvernul meu este cel mai apropiat de catolici. În plus, un înalt reprezentant al Vaticanului a definit relaţiile dintre guvernul meu şi Sfântul Scaun ca fiind cele mai bune în comparaţie cu alte guverne?.

Silvio Berlusconi a mai spus că toate scandalurile în care a fost implicat i-au fost regizate. Potrivit premierului, în spatele acestor ?comploturi? s-ar afla membrii formaţiunilor de stânga şi presa italiană apropiată opoziţiei.




În fotografii, pot fi observate femei care fac plajă fără sutien şi chiar şi un bărbat care face nudism.





Parchetul de la Roma a dispus confiscarea a sute de astfel de poze de pe internet, după ce Berlusconi a formulat o plângere în acest sens.





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: berlusconi
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close