Antena 3 CNN Externe Autorităţile au decretat STARE de URGENŢĂ: "Furtuna de zăpadă va lovi centrul statului"

Autorităţile au decretat STARE de URGENŢĂ: "Furtuna de zăpadă va lovi centrul statului"

Autorităţile au decretat STARE de URGENŢĂ: "Furtuna de zăpadă va lovi centrul statului"
de O.P.    |    09 Feb 2015   •   11:19

Guvernatorul statului american Massachusetts, Charlie Baker, a decretat stare de urgenţă după ce Serviciul naţional de meteorologie (NWS) a emis un avertisment de ninsori pentru centrul statului New York şi cea mai mare parte a regiunii New England, din nord-estul Statelor Unite, relatează CBS News.

Baker a luat în considerare interzicerea transporturilor în tot statul, dar a renunţat întrucât anumite regiuni nu se vor confrunta cu ninsori abundente, precizează CBS Boston.

Aceasta este a treia săptămână consecutivă când regiunea de nord-est a Statelor Unite se confruntă cu o furtună de zăpadă.

Tribunalele au anunţat că vor fi închise luni din cauza condiţiilor meteorologice, motiv pentru care procesul de selecţie a juraţilor în cazul atentatului de la Maratonul din Boston şi procesul pentru crimă în care este judecat fostul fotbalist Aaron Hernandez vor fi amânate.

NWS a emis avertismente de ninsori valabile până marţi dimineaţă pentru centrul statului New York, vestul munţilor Catskills şi cea mai mare parte a regiunii New England, din nord-estul Statelor Unite.


×
Subiecte în articol: furtuna de zapada
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close