Antena 3 CNN Externe Bătaie cu topoare şi ustensile de grătar, între 40 de români adunaţi într-un parc din Viena

Bătaie cu topoare şi ustensile de grătar, între 40 de români adunaţi într-un parc din Viena

Bătaie cu topoare şi ustensile de grătar, între 40 de români adunaţi într-un parc din Viena
Sursa foto: Foto:hopecentrebrampton.webs.com
02 Mai 2011   •   08:47
Război în toată regula într-un parc din Viena, între mai mulţi români de origine romă. Bătăuşii ieşiseră la un picnic dar dintr-un motiv necunoscut încă s-au încăierat cu ustensilele de grătar şi cu topoare. Trei dintre ei au fost răniţi, iar războiul a fost stins cu greu de 10 echipaje de poliţie.

40 de români au ieşit la grătar într-un parc din Viena pe malul Dunării. Câţiva dintre ei au avut un schimb tăios de replici şi spiritele s-au încins rapid. Au uitat de picnic şi de minge, iar în câteva secunde totul s-a transformat într-o bătaie generală.

Ustensilele de grătar au devenit arme. Unul dintre bătăuşi s-a năpustit şi cu toporul asupra celor cu care petrecea cu doar câteva minute mai devreme. Doi români, serios răniţi în altercaţie, au ajuns la spital. Un al treilea a primit îngrijiri la faţa locului după ce s-a ales cu o tăietură la un braţ.

Zece maşini de poliţie au ajuns în mare grabă la faţa locului, iar forţele de ordine au reuşit cu greu să calmeze spiritele. Când a văzut poliţia, cel care lovise cu toporul a aruncat arma în Dunăre, însă a fost recuperată. Reprezentanţii poliţiei austriece s-au arătat consternaţi de violenţa incidentului.

"A fost mai mult decât o altercaţie, a fost o luptă în toată legea în care ustensilele de grătar au fost folosite ca arme albe", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei Camellia Anssari.

Deocamdată, nu se ştie de la ce a pornit încăierarea, dar ancheta este în plină desfăşurare.

 

 

×
Subiecte în articol: gratar romani Viena
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close