Antena 3 CNN Externe Berlusconi: "Îmi plac femeile şi viaţa, nu datorez explicaţii"

Berlusconi: "Îmi plac femeile şi viaţa, nu datorez explicaţii"

Berlusconi: "Îmi plac femeile şi viaţa, nu datorez explicaţii"
Sursa foto: Foto: wordpress.com
29 Oct 2010   •   17:29

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a declarat că îi place "viaţa" şi îi plac "femeile" şi că nu datorează nimănui explicaţii cu privire la cazul minorei de origine marocană care a declarat că ar fi avut relaţii intime cu el, potrivit publicaţiei La Repubblica.

"În casa mea vin doar persoane respectabile. Cred că tot ce a declarat această tânără ajută la clarificarea chestiunii. Mă comport ireproşabil cu invitaţii mei, îmi place viaţa şi îmi plac femeile. Nimeni nu va putea vreodată să îmi schimbe stilul de viaţă.", a declarat premierul Italiei.
   
Mai mult decât atât, când a fost întrebat dacă Biroul primului-ministru a intervenit pentru eliberarea din detenţie a tinerei marocane care a participat la petrecerile premierului, Berlusconi a răspuns că ar fi intervenit niciodată pentru nimeni şi că tot ce a făcut a fost să semnaleze un caz.

"Nu am făcut niciodată astfel de intervenţii. Pur şi simplu am semnalat că exista o persoană care avea nevoie de asistenţă. Asta este tot. A fost un simplu telefon pentru găsirea unei persoane disponibile pentru a avea grijă de altă persoană de care tuturor ne-a fost milă pentru că povestise ceva dramatic şi toţi am crezut", a adăugat Berlusconi.

Premierul italian, în vârstă de 74 de ani, este bănuit că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o tânără minoră de origine marocană, care a fost recent reţinută de autorităţi. Potrivit presei italiene, Biroul primului-ministru ar fi intervenit telefonic pentru tânără, despre care a spus că ar fi nepoata lui Hosni Mubarak, preşedintele Egiptului

Trei cunoscuţi apropiaţi ai lui Berlusconi sunt cercetaţi pentru favorizarea prostituţiei, după ce minora Ruby R., în vârstă de 17 ani, a declarat că a fost invitată la petreceri desfăşurate în vila lui Berlusconi din zona Arcore şi a avut relaţii intime cu premierul.

Tânără, care afirmase iniţial că a aîntreţinut relaţii sexuale cu Silvio Berlusconi, a declarat ulterior în faţa anchetatorilor că acest lucru nu s-a întâmlat şi că oricum premierul ştia că are 24 de ani şi nu 17.

Anul trecut, Berlusconi a fost acuzat de mai multe femei, majoritatea dame de companie, că a oferit bani în schimbul unor servicii sexuale. În plus, au apărut mai multe poze de la aşa-zisele orgii ale premierului. În fotografii, apăreau mai mulţi bărbaţi în pielea goală şi femei îmbrăcate sumar.

×
Subiecte în articol: berlusconi Silvio Berlusconi minora
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close