Antena 3 CNN Externe Berlusconi, mai sărac cu 100 milioane de euro, după divorţul de Veronica Lario

Berlusconi, mai sărac cu 100 milioane de euro, după divorţul de Veronica Lario

Berlusconi, mai sărac cu 100 milioane de euro, după divorţul de Veronica Lario
Sursa foto: berlusconi
10 Mai 2010   •   20:33

Aventurile extraconjugale nu i-au adus numai plăcere lui Silvio Berlusconi. Premierul italian este pe cale să îşi piardă o parte considerabilă din avere, în urma partajului cu fosta soţie, Veronica Lario.

Suma pe care Veronica Lario o va primi după divorţul de Silvio Berlusconi se ridică la peste 100 milioane de euro . Se pare că fosta soţie a premierului va primi reşedinţa luxoasă a familiei, situată în provincia Monza, în apropiere de Milano. Villa Belvedere este evaluată la peste 78 de milioane de euro, iar în prezent în ea locuiesc Veronica Lario şi cei trei copii din căsnicia cu Berlusconi.

În schimbul casei, Veronica a acceptat să îşi mai diminueze pretenţiile financiare, care până acum se ridicau la 43 de milioane de euro.

Avocaţii celor doi vor mai discuta şi despre ce li se cuvine celor trei copii pe care îi au împreună. Silvio Berlusconi le-a acordat deja, în anii trecuţi câte 7,5% din acţiunile grupului Fininvest pe care îl deţine. În următoarele întâlniri avocaţii vor stabili şi rolurile celor trei copii în companiile patronate de familia Berlusconi.

Cu buzunarul vizibil subţiat după divorţ, Berlusconi va trebui să se gândească de două ori înainte de a mai face ceva care să îl bage În gura presei din Peninsulă.

Veronica Lario a decis să se despartă de Silvio Berlusconi în urmă cu un an, după ce aventurile extraconjugale ale premierului au ţinut primele pagini ale ziarelor.

Observator

×
Subiecte în articol: berlusconi divort
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close