Antena 3 CNN Externe California Dreamin' cu Victoria Nuland, care rosteşte o înjurătură la adresa UE

California Dreamin' cu Victoria Nuland, care rosteşte o înjurătură la adresa UE

California Dreamin' cu Victoria Nuland, care rosteşte o înjurătură la adresa UE
07 Feb 2014   •   22:07

Victoria Nuland şi-a spus părerea despre Uniunea Europeană într-o conversaţie pe care a purtat-o la telefon cu ambasadorul american din Ucraina.

"F... UE", afirmă vocea similară cu cea a Victoriei Nuland într-o conversaţie prin telefon cu ambasadorul SUA la Kiev, Geoff Pyatt, pe tema modalităţilor de gestionare a crizei politice din Ucraina, potrivit unei înregistrări difuzate pe YouTube.

Potrivit Agenţiei France-Presse, vocea pare a fi cea a Victoriei Nuland, însă acest lucru nu poate fi stabilit cu certitudine.

Departamentul de Stat nu a făcut niciun comentariu pe această temă, dar Jay Carney, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei SUA, a declarat, potrivit AFP: faptul că înregistrarea a fost difuzată de "Guvernul rus spune ceva despre rolul Rusiei". Secretarul de Stat adjunct american pentru Europa, Victoria Nuland, şi-a prezentat scuze, joi, faţă de Uniunea Europeană după ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa UE cu privire la criza europeană, relatează AFP.

Răzvan Dumitrescu a făcut o comparaţie a felului în care acesta vorbeşte și șeful de gară din filmul "California Dreamin", în regia lui Cristian Nemescu.

×
Subiecte în articol: Victoria Nuland
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close