Antena 3 CNN Externe Cântărea 140 de kg, dar acum poate candida la Miss. Transformarea uluitoare care i-a salvat şi schimbat viaţa

Cântărea 140 de kg, dar acum poate candida la Miss. Transformarea uluitoare care i-a salvat şi schimbat viaţa

Cântărea 140 de kg, dar acum poate candida la Miss. Transformarea uluitoare care i-a salvat şi schimbat viaţa
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de O.P.    |    18 Mai 2012   •   12:16

Drumul spre obezitate a început din adolescenţă. În momentul în care părinţii ei au divorţat, a început să îşi găsească alinarea în mâncare. Alimentele nesănătoase erau singurii prieteni care nu o răneau şi erau mereu acolo pentru ea. Însă Jenny Harkness a ajuns să se teamă să se privească în oglindă.

Cântărea aproape 140 de kilograme, iar înălţimea de 1.80 făcea din ea un adevărat munte de om. Consuma zilnic mai bine de 5.000 de calorii, dar o vizită la medic a trezit-o la realitate.



"Când medicii mi-au spus că eram la un pas de moarte m-am trezit şi am luat o decizie care mi-a schimbat viaţa. Am început o dietă şi exerciţii fizice, iar cu multă muncă am ajuns să pierd aproape jumătate din greutatea mea", a declarat Jenny.

Acum tânăra lucrează la un salon de cosmetică şi este foarte mândră de modul în care arată. "Viaţa mea s-a schimbat radical. Acum fac lucruri la care nici nu mă gândeam. Îmi cumpăr lenjerie intimă foarte sexy, iar viaţa mea personală a evoluat foarte frumos", povesteşte tânăra, citată de dailymail.co.uk.


×
Subiecte în articol: diete cure de slabire stil de viata
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close