Antena 3 CNN Externe Căpitanul unui portavion american, protagonistul unui material video scandalos

Căpitanul unui portavion american, protagonistul unui material video scandalos

Căpitanul unui portavion american, protagonistul unui material video scandalos
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
03 Ian 2011   •   09:50

Marina Militară Americană a deschis o anchetă, după ce căpitanul unui portavion a apărut într-o serie de materiale video comice, însă ofensatoare la adresa homosexualilor. Materialele video au fost realizate în 2006 şi 2007 şi au fost difuzate pe navă, în cadrul unui circuit de televiziune închis. Înregistrările cuprind jigniri la adresa homosexualilor, bărbaţi care mimează masturbarea, precum şi femei care fac duş împreună, informează The Telegraph.

Căpitanul Owen Honors, în vârstă de 49 de ani, a preluat comanda portavionului USS Enterprise, care dispune de un echipaj de peste 5.800 de militari, în luna mai a anului trecut. În 2006 şi 2007, portavionul USS Enterprise a petrecut şase luni în Golful Persic, fiind pregătit să ofere ajutor în războaiele din Irak şi Afganistan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al portavionului american, conţinutul materialelor video este unul „nepotrivit” şi „inacceptabil în Marina americană”. Acesta a mai precizat că oficialii americani au iniţiat o anchetă în acest caz.

Căpitanul Owen Honors, fost pilot pe avioanele de luptă F-14, care a fost antrenat la Academia Top Gun de la Miramar, a produs o serie de filmuleţe intitulate „XO Movie Night”. Materialele conţin remarci jignitoare la adresa homosexualilor şi bărbaţi care simulează masturbarea.

În una dintre scene, este indusă ideea că un ofiţer face sex cu un măgar, în timp ce alte scene prezintă mai mulţi ofiţeri care sunt supuşi unei examinări rectale.

Căpitanul Honors recunoaşte că înregistrările au ofensat mai multe persoane de la bordul navei. „De-a lungul timpului, am primit mai multe plângeri referitoare la conţinutul nepotrivit al filmuleţelor. În această seară, voi, toţi cei mai slabi de inimă, nu aveţi decât să vă îmbrăţişaţi singuri pentru că urmează scene care cu ar putea să vă ofenseze”, spune căpitanul într-unul dintre materiale.

Filmuleţele mai arată şi două femei care simulează că fac duş împreună. De asemenea, sunt arătaţi şi doi marinari care se prefac că se duşează împreună. Cu toate acestea, materialele video nu conţin nuditate.

 

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close