Antena 3 CNN Externe Casa Albă, reacție după moartea Tinei Turner: "O uriașă, uriașă pierdere'

Casa Albă, reacție după moartea Tinei Turner: "O uriașă, uriașă pierdere'

Moartea Tinei Turner este o "uriașă, uriașă pierdere", au declarat reprezentanții Casei Albe, într-o primă reacție, după moartea cântăreței rock.

Casa Albă, reacție după moartea Tinei Turner: "O uriașă, uriașă pierdere'
Sursa foto: Instagram I Tina Turner
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mai 2023   •   22:51

"Tina Turner a fost un simbol care a performat pe multe scene și a avut multe momente fantastice în cariera ei", a declarat secretarul de presă Karine Jean-Pierre, după ce a aflat de trecerea Tinei Turner în neființă.

"Am fost un mare fan al Tinei Turner. După cum puteți vedea din reacțiile mele, acum am aflat despre moartea ei. Și e o pierdere uriașă, uriașă pentru comunitățile care au îndrăgit-o și cu siguranță pentru industria muzicală", a mai spus aceasta.

"Muzica ei va supraviețui, va supraviețui în continuare. Inimile noastre merg către familia și prietenii ei", a mai adăugat secretarul de presă.

Președintele Joe Biden și-a arătat afinitatea și în trecut pentru melodia "The Best" a artistei și a inclus-o într-un playlist de vară în 2016.

Citește și: A murit Tina Turner, "Regina Rock’n Roll”: "Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”

Într-un interviu, în 2020, Joe Biden a spus că "Simply the Best" a fost cântecul pe care îl asculta în culise sau când ieșea pe scenă și că îi amintește de soția acestuia, Jill.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close