Antena 3 CNN Externe Caz şocant. O româncă şi fiul ei au fost ucişi fără milă într-o provincie spaniolă

Caz şocant. O româncă şi fiul ei au fost ucişi fără milă într-o provincie spaniolă

Caz şocant. O româncă şi fiul ei au fost ucişi fără milă într-o provincie spaniolă
Sursa foto: Foto: webaraucaria.es
23 Iul 2011   •   21:05

O româncă şi fiul ei au fost ucişi fără milă în provincia spaniolă Alicante. Femeia a fost găsită fără suflare lângă uşă apartamentului său. Iar cadavrul fiului, în casă. Criminalul e încă în libertate. 

Rãzbunare mafiotã sau crimã conjugalã. Sunt ipotezele pe care merg poliţiştii spanioli din Alicante, dupã ce o româncã nou venitã în localitate a fost ucisã împreunã cu fiul ei.

Tânãra avea lovituri şi tãieturi pe corp. Şi toate indiciile aratã cã ar fi încercat sã scape de furia agresorului. Băieţelul de opt ani nu a avut nicio şansã.

Moartea româncei şi a fiului de numai 8 ani a şocat întreaga comunitate. Poliţiştii, uimiţi de violenţa crimei, urmăresc pista unei reglări de conturi mafiote sau a unei crime de violenţă, potrivit presei spaniole care alocă subiectului spaţii ample în ediţiile de sâmbătă.

Trãiau de douã luni în casa închiriatã în Polop de la Marina din Alicante. Poliţiştii îl cautã acum pe soţul româncei, care ar putea fi cheia rezolvãrii cazului. Din primele informaţii, bãrbatul s-ar afla în România.

Poliţiştii aşteaptă acum rezultatele autopsiei celor douã cadavre, pentru a avea mai multe informaţii privind cauzele morţii.

 

×
Subiecte în articol: provincie crima romanca
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close