Antena 3 CNN Externe "E timpul să aflu ce face aeroportul cu bagajul meu" | Un tânăr a atașat o cameră video de bagajul său și a postat filmarea pe TikTok

"E timpul să aflu ce face aeroportul cu bagajul meu" | Un tânăr a atașat o cameră video de bagajul său și a postat filmarea pe TikTok

Împins de curiozitate, un tânăr a amplasat o cameră de filmat în bagajul său, pentru a vedea ce se întâmplă cu acesta după ce a fost verificat în aeroport. Filmarea a fost postată apoi pe TikTok și a devenit virală.

"E timpul să aflu ce face aeroportul cu bagajul meu" | Un tânăr a atașat o cameră video de bagajul său și a postat filmarea pe TikTok
Sursa foto: TikTok/ thomasmiller719
de Andreea Ştefan    |    09 Mai 2023   •   19:00

Thomas Miller, un creator de conținut de pe TikTok, a devenit viral datorită unui videoclip postat de el care arată ce se întâmplă cu valiza lui în timp ce este transportată în cală.

În videoclipul care a adunat peste 14,1 milioane de vizualizări, Thomas atașează o cameră de filmat pe bagajul său înainte de a fi verificat la porțile din aeroport, conform DailyMail.

”E timpul să aflu ce face aeroportul cu bagajul meu”, a spus Thomas în videoclip.

@thomasmiller719 #foryou #foryoupageofficiall #foryoupage #fypシ゚viral ♬ Daylight - David Kushner

Prin intermediul videoclipului, cei care îl urmăresc pe Thomas au avut ocazia să privească cum valiza sa este transportată prin intermediul unei benzi rulante, fiind răsucită și întoarsă pe parcurs.

Mai apoi, geanta trece rapid pe lângă un membru al echipajului.

În cele din urmă, valiza este plasată împreună cu celelalte bagaje din avion, pregătită să fie transportată la destinație.

Părerile internauților au fost împărțite.

”Nu știu la ce mă așteptam, dar știu că mă așteptam la mai mult”, ”În sfârșit, conținut de care avem nevoie de fapt”, ”Știam la ce să mă aștept, dar îmi doream mai multă dramă.”, ”A fost o aventură atât de distractivă”.

×
Subiecte în articol: bagaj TikTok
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close