Antena 3 CNN Externe Cel mai mare bordel din Europa se va deschide în Austria

Cel mai mare bordel din Europa se va deschide în Austria

Cel mai mare bordel din Europa se va deschide în Austria
06 Noi 2012   •   15:54

Austria este pe cale să inaugureze o atracţie, mai mult sau mai puţin turistică, cum nu mai există în nici o altă ţară europeană.
Un antreprenor vienez va investi peste 19 milioane de dolari în ceea ce va deveni cel mai mare bordel de pe continent.

Locaţia exactă a mega-bordelului este ţinută încă sub secret. FunMotel, aşa cum se va numi aşezământul, va fi capabil să găzduiască 1000 de clienţi zilnic, cu un număr de 150 de angajate, care să ofere servicii specifice.

"Am răspândit în mod deliberat zvonuri false despre locaţie pentru a evita problemele legate de autorizarea construcţiei. Vă pot garanta că va fi într-o zonă în care nu va deranja pe nimeni", a declarat pentru ziarul austriac Der Standard Peter Laskaris, omul de afaceri care se află în spatele acestui proiect îndrăzneţ.

Deschiderea bordelului este programată să aibă loc în 2014, dar înainte de asta, Laskaris, care mai deţine un astfel de local în Viena, se asigură că totul decurge conform planului. Afaceristul promite că la FunMotel, industria sexuală va face un pas în faţă, comparabil cu diferenţa dinte piaţă şi supermarket, după spusele excentricului afacerist.

Pe lângă serviciile sexuale oferite, cum ar fi petrecerile de swingeri, sexul în grup sau "condimentarea" cu prezenţa unor staruri porno consacrate în branşă, FunMotel va pune la dispoziţie vizitatorilor şi servicii hoteliere clasice.
Aici vor exista restaurante de lux, săli de sport şi centre de înfrumuseţare.

×
Subiecte în articol: Viena
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close