Antena 3 CNN Externe Cine este autorul masacrului din Texas, în care 27 de oameni şi-au pierdut viaţa într-o biserică - VIDEO

Cine este autorul masacrului din Texas, în care 27 de oameni şi-au pierdut viaţa într-o biserică - VIDEO

Cine este autorul masacrului din Texas, în care 27 de oameni şi-au pierdut viaţa într-o biserică - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
06 Noi 2017   •   08:42

Autorul masacrului de duminică seara din Texas, în care 26 de oameni au fost ucişi într-o biserică, a fost identificat. Este vorba de un tânăr de 26 de ani, pe nume Devin Patrick Kelley.

Devin Patrick Kelley a deschis focul într-o biserică din Texas, în timpul slujbei de duminică dimineața (ora locală). Potrivit presei internaționale, 27 de oameni au fost uciși, în timp ce alți 24 au fost răniți grav.

Bărbatul a avut o condamnare în 2012 pentru agresiune împotriva soţiei şi copilului său. Kelley a primit diverse sancţiuni şi o retrogradare în grad în forţele aeriene americane, Air Force, potrivit CNN.

În timpul verii trecute, americanul a lucrat ca agent de pază pentru o parc acvatic din Texas. Suspectul, care locuia în New Braunfels, o suburbie a oraşului San Antonio, a fost găsit mort în maşina cu care fugise de la locul tragediei.

Atacul s-a petrecut într-o biserică baptistă din orășelul Sutherland Springs, unde aproximativ 50 de oameni asistau la liturghie, arată presa americană.

 

×
Subiecte în articol: autor Texas biserica
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close