Antena 3 CNN Externe Cine sunt suspecţii care au ţinut în sclavie trei femei, timp de trei decenii

Cine sunt suspecţii care au ţinut în sclavie trei femei, timp de trei decenii

Cine sunt suspecţii care au ţinut în sclavie trei femei, timp de trei decenii
Sursa foto: Foto: yourblackworld.net
de M.Z.    |    23 Noi 2013   •   18:03

Bărbatul şi femeia în vârstă de 67 de ani arestaţi joi la Londra, în cadrul anchetei cu privire la cazul celor trei femei ţinute în sclavie timp de peste 30 de ani, sunt de origine indiană şi tanzaniană, a anunţat sâmbătă poliţia britanică.

"Suspecţii sunt de origine indiană şi tanzaniană şi au venit în Marea Britanie în anii '60", precizează Scotland Yard într-un comunicat, informează AFP, potrivit Mediafax.

"Credem că două dintre victime s-au întâlnit cu suspectul bărbat la Londra prin intermediul unei ideologii politice împărtăşite şi că au locuit împreună la o adresă care ar putea efectiv să fie descrisă ca ", adaugă poliţia.

"Persoanele implicate, natura acestei comunităţi şi modul în care operează fac obiectul investigaţiilor noastre, iar noi adunăm încet şi laborios mai multe informaţii", anunţă anchetatorii.

Poliţia britanică a anunţat joi că trei femei, şi anume o malaysiană în vârstă de 69 de ani, o irlandeză în vârstă de 57 de ani şi o britanică în vârstă de 30 de ani, au fost eliberate luna trecută, după ce au fost reţinute împotriva voinţei lor timp de peste 30 de ani.

Cuplul de sexagenari a fost arestat joi dimineaţa, după care a fost eliberat pe cauţiune vineri.

×
Subiecte în articol: sclavie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close