Antena 3 CNN Externe Citeşte aici povestea tragică a fetiţei românce din Marea Britanie supranumită "Cenuşăreasa"

Citeşte aici povestea tragică a fetiţei românce din Marea Britanie supranumită "Cenuşăreasa"

Citeşte aici povestea tragică a fetiţei românce din Marea Britanie supranumită "Cenuşăreasa"
Sursa foto: Foto: bzi.ro
04 Feb 2012   •   17:47
O fetiţă româncă din Marea Britanie este comparată cu Cenuşăreasa, după ce familia care a adus-o în Marea Britanie a tratat-o ca pe un animal şi a obligat-o să cerşească, reducând-o la sclavie, comentează Daily Mail.

Cazul fetiţei de şapte ani a ajuns în instanţă, juraţii aflând cum copila a fost adusă din România în Marea Britanie pentru că mama ei a crezut că va avea parte de o viaţă mai bună în această ţară.

Românii care au adus fetiţa aici au pus-o pe micuţă să aibă grijă de copiii lor, să presteze munci casnice şi să cerşească.

Fetiţa a fost supranumită Cenuşăreasa de un român de 53 de ani care susţine că a fost sechestrat şi el de aceeaşi familie şi supus sclaviei. Bărbatul a reuşit să fugă şi a alertat autorităţile britanice, care au salvat fetiţa.

„Fetiţei i s-a refuzat dreptul la copilărie, a fost forţată să muncească”, a argumentat procurorul Riel Karmy-Jones. „Era obligată să facă curat în casă, să le schimbe scutecele copiilor familiei, nu a fost o dată la şcoală şi nu a avut acces la asistenţă medicală. Nu avea pat, dormea pe podea”, acuză procurorul de caz.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close