Antena 3 Externe O companie de asigurări caută o persoană pe care să o plătească cu 85.000 de dolari pentru a călători timp de un an

O companie de asigurări caută o persoană pe care să o plătească cu 85.000 de dolari pentru a călători timp de un an

de Cerasela Stafie    |    20 Dec 2021   •   13:00
O companie de asigurări caută o persoană pe care să o plătească cu 85.000 de dolari pentru a călători timp de un an
Sursa foto: Getty Images/ Sean Gallup

O companie de asigurări face angajări pentru o poziție care ar putea însemna jobul ideal pentru multă lume. Oferă un salariu de 85.000 de dolari pe an, pentru a călători în jurul lumii.

Insuranks, compania de asigurări care oferă și servicii de comparare a produselor, a anunțat că face angajări pentru un job care presupune călătorii internaționale lunare, timp de un an.

Cei care aplică ar trebui să știe că, pe lângă deplasări, trebuie să posteze aventurile pe rețelele de socializare și să le povestească pe un blog. Veniturile sunt unele însemnate.

Pesoana care va ocupa această poziție va primi 2.000 de dolari în plus pentru fiecare zbor, 3.000 de dolari pentru cazare, 1.000 de dolari pentru diverse activități, 600 de dolari pentru alimente și încă 500 pentru închirieri de autovechivule. În total, veniturile anuale se ridică la 85.000 de dolari pentru 12 luni, scrie CNBC.

Ca parte din procesul de selecție, doritorii trebuie să posteze un videoclip de 60 de secunde, pe Instagram, în care să explice de ce acest loc de muncă este cel visat de ei. De asemenea, este nevoie să eticheteze și alți prieteni, membri ai familiei sau persoane care și-ar dori să facă același lucru.

Potrivit site-ului web al companiei, va fi aleasă „cea mai creativă postare”. Pot participa la selecție persoanele care au peste 18 ani și dețin un pașaport valabil, până la data de 31 ianuarie.

În schimb, momentul nu pare să fie unul tocmai bun. Tulpina Omicron se răspândește în întreaga lume, dând planurile de călătorie peste cap. Tot mai multe țări au introdus restricții pentru turiști, printre care India, Australia și mai multe state din Uniunea Europeană.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close