Antena 3 CNN Externe "Conspiraţia diabolică" din spatele crizei imigranţilor. Cine îi finanţează pe cei care vin în Europa

"Conspiraţia diabolică" din spatele crizei imigranţilor. Cine îi finanţează pe cei care vin în Europa

"Conspiraţia diabolică" din spatele crizei imigranţilor. Cine îi finanţează pe cei care vin în Europa
18 Oct 2015   •   22:35

Afluxul de refugiati in Europa nu a aparut peste noapte, cum ar parea la prima vedere. Acesta ar fi un plan bine pus la punct de catre tarile arabe – in special de catre monarhiile din Golf, care nu au primit pana acum niciun refugiat din tari afectate de conflicte cu gruparea jihadista Stat Islamic sau alte grupuri teroriste, dezvaluie site-ul televiziunii Al Jazeera.

De la inceputul acestui an, aproximativ 340.000 de persoane refugiate in special din Siria si Irak au ajuns pe continentul european. Pare un numar foarte mare de migranti, dar reprezinta numai 0,045% din totalul de 740 de milioane de locuitori, cat are continentul nostru, informează Jurnalmm.

In contrast cu aceste cifre, Turcia este de departe „foarte primitoare”, daca ne gandim ca numai 1,8 milioane de refugiati in aceasta tara provin numai din Siria. Tot in randul tarilor islamice primitoare se numara si Libanul, unde traiesc peste un milion de sirieni si chiar si Irakul, care desi este afectat de propriul sau razboi intern a reusit sa gazduiasca peste 200.000 de refugiati, relateaza Al Jazeera, post de televiziune care isi are sediul in Qatar si este sponsorizat de regatul qatariot.

Mai multe pe efemeride.ro

×
Subiecte în articol: criza imigranţilor conspiratie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close