Antena 3 CNN Externe De parcă nu era îndeajuns: Suspectul principal în atentatul de la liceul italian se iubeşte cu o româncă

De parcă nu era îndeajuns: Suspectul principal în atentatul de la liceul italian se iubeşte cu o româncă

De parcă nu era îndeajuns: Suspectul principal în atentatul de la liceul italian se iubeşte cu o româncă
Sursa foto: Foto: Mediafax
22 Mai 2012   •   10:50

Suspectul principal în cazul atentatului de sâmbătă de la Brindisi, Italia, locuieşte împreună cu partenera sa româncă şi cu fiica lui în vârstă de aproximativ un an şi jumătate în apropierea liceului în faţa căruia a explodat un dispozitiv artizanal, informează La Repubblica.
   
Acesta şi fratele său au fost interogaţi luni de anchetatorii italieni, dar au fost eliberaţi în cursul serii şi conduşi la domiciliu.
   
Ei locuiesc la etajul al patrulea al unei clădiri din cartierul Sant'Elia, în apropierea liceului în faţa căruia a explodat un dispozitiv artizanal care a provocat moartea unei liceene, Melissa Bassi, şi rănirea gravă a cinci dintre colegii acesteia.
   
Suspectul este un bărbat de 45 de ani, care locuia la 200 de metri de locul tragediei şi suferea de acelaşi handicap - avea o mână invalidă şi şchiopăta - ca bărbatul surprins de camerele de supraveghere, potrivit postului de televiziune Sky TG24.
   
Potrivit imaginilor vizionate de jurnalişti, autorul atentatului i-a privit pe liceeni, inclusiv pe Melissa, coborând dintr-un autobuz care îi aducea din satul lor, Mesagne, situat în apropiere de Brindisi, apoi a apăsat cu mâna neafectată de invaliditate pe o telecomandă, pentru a declanşa bomba.

×
Subiecte în articol: atentat liceeni autobuz
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close