Antena 3 CNN Externe Decorațiunile de Crăciun s-au prăbușit peste vizitatorii unui centru comercial din Elveția. Șase persoane au fost rănite

Decorațiunile de Crăciun s-au prăbușit peste vizitatorii unui centru comercial din Elveția. Șase persoane au fost rănite

Ornamentele de Crăciun au căzut de pe tavanul unui centru comercial din Elveția. În acel moment în complex se ținea un târg dedicat sărbătorilor. Șase persoane au fost rănite.

Decorațiunile de Crăciun s-au prăbușit peste vizitatorii unui centru comercial din Elveția. Șase persoane au fost rănite
Sursa foto: Twitter/ Pesche
de Cerasela Stafie    |    21 Noi 2021   •   13:50

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiaza, în centrul comercial Mythen-Center din Ibach. Șase femei au fost rănite, două dintre ele grav.

Decorațiunile de Crăciun, agățate de tavan, au dispărut brusc, prăbușindu-se pe mai mulți vizitatori. 

"Am auzit un zgomot puternic. Oamenii erau în stare de şoc", a povestit unul din oamenii care se aflau la fața locului, potrivit publicației Blick.

Nu este încă clar cum a avut loc accidentul. Din motive de securitate, centrul comercial a fost închis pentru tot restul zilei.

Florian Grossmann, purtătorul de cuvânt al poliției, a declarat că persoanele rănite au fost transportate la spital. La fața locului s-au prezentat numeroase ambulanțe și un elicopter de salvare.

Două femei, de 23 și 26 de ani, au fost grav rănite în inccident. Alte patru, cu vârste cuprinse între 17 și 57 de ani au suferit răni mai ușoare. Cel puțin una dintre ele a fost rănită la cap.

Două dintre femeile ușor rănite au putut părăsi spitalul sâmbătă seara. Celelalte patru sunt în spital și în prezent.

Centrul comercial Mythen a comentat nenorocirea, duminică. „Gândurile noastre se îndreaptă către vizitatorii și angajații noștri prezenți la fața locului. Le dorim din toată inima persoanelor rănite o însănătoșire bună și rapidă”, a declarat directorul general Mario Camenzind.

×
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close