Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român din Italia l-a doborât cu un singur pumn pe poliţistul care încerca să-l reţină | Ce au descoperit oamenii legii în cazierul său

Un român din Italia l-a doborât cu un singur pumn pe poliţistul care încerca să-l reţină | Ce au descoperit oamenii legii în cazierul său

Un român din Italia i-a atacat pe carabinierii veniți la o sesizare iar povestea acestui incident a făcut înconjurul presei din peninsulă.

Un român din Italia l-a doborât cu un singur pumn pe poliţistul care încerca să-l reţină | Ce au descoperit oamenii legii în cazierul său
Sursa foto: captură Il Giorno
de Naty Badea    |    19 Iun 2023   •   13:21

Din primele informații, românul, care trăiește pe stradă, în Milano, ar fi șicanat un șofer, pe care l-ar fi împiedicat să-și bage mașina în garaj.

Incidentul a avut loc vineri, la ora 18.45, pe via San Gregorio, în apropiere de Gara Centrală, scrie presa italiană.

Șoferul a sunat la numărul de urgență iar un echipaj de poliție a fost trimis la fața locului.

Citește și: Un cunoscut youtuber de 18 ani a murit în timp ce încerca să atragă atenția pe internet, în Italia

Sosirea oamenilor legii nu l-a calmat pe român.

El l-a lovit pe un polițist, doborându-l dintr-un singur pumn, iar polițistei care-l însoțea a început să-i facă avansuri.

"Scene teribile și scandal la Milano, provocate de un român în vârstă de 45 de ani. Aparent, totul a pornit de la un conflict între cetățeanul român și un alt cetățean, care dorea să intre în curtea locuinței sale cu mașina. Românul nu l-ar lăsat și șoferul a apelat numărul de urgență 112.

La fața locului s-a prezentat o patrulă formată dintr-un polițist și două polițiste. O persoană dintr-un bloc vecin a filmat scandalul iar imaginile arată cum românul devine violent la vederea polițiștilor.

Patrula a încercat să-l imobilizeze pe individul turbulent, însă acesta l-a trimis la pământ, cu un pumn, pe un bărbat în uniformă. Polițistul a rămas inconștient pentru moment.

De asemenea, românul a împins-o pe una dintre polițiste iar celeilalte a început să îi facă avansuri. Mai mulți trecători au intervenit și, în cele din urmă, agresorul a fost imobilizat și dus la secția de poliție, unde a fost identificat. S-a constatat, cu această ocazie, că avea cazier pentru violențe.

Acum, el va trebui să răspundă și pentru acuzațiile de ultraj și leziuni provocate agenților de poliție.Trebuie precizat că doi dintre membrii patrulei care au intervenit în scandal au ajuns la spital, cu răni care nu le-au pus viața în pericol", a relatat corespondentul Antena 3 CNN în Italia, Naty Badea.

Incidentul de la Milano a provocat reacția sindicatelor polițiștilor locali, care au cerut, din nou, mai multă protecție pentru ofițerii care acționează pe stradă și au spus că "astfel de scene nu mai pot fi tolerate".

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close