Antena 3 CNN Externe Doi palestinieni au fost bătuţi cu bestialitate la Ierusalimul de Est de un grup de tineri evrei

Doi palestinieni au fost bătuţi cu bestialitate la Ierusalimul de Est de un grup de tineri evrei

Doi palestinieni au fost bătuţi cu bestialitate la Ierusalimul de Est de un grup de tineri evrei
Sursa foto: Foto: blogspot.com
de S.T.    |    27 Iul 2014   •   16:39

Doi tineri palestinieni au fost bătuţi cu bestialitate vineri seara de către un grup de tineri evrei, în cartierul Neve Yaakov din Ierusalimul de Eest, a anunţat poliţia sâmbătă, relatează AFP.
   
"Doi arabi au fost atacaţi noaptea trecută (vineri), aparent de către tineri evrei", a anunţat Luba Samri, o purtătoare de cuvânt a poliţiei, precizând că niciun suspect nu a fost arestat, pentru moment.
   
Cei doi palestinieni agresaţi, în vârstă de 20 de ani, Amir Shawiki şi Samer Mahfuz, mergeau pe o linie de tramvai. Tineri evrei, care le-au cerut nişte ţigări, au scos bare metalice şi bâte şi i-au bătut cu bestialitate, a povestit una dintre victime într-un interviu pentru site-ul ziarului Haaretz.
   
Haaretz, care publică fotografii impresionante cu cei doi tineri spitalizaţi, cu feţele în întregime tumefiate, scrie că poliţişti care au sosit la faţa locului "nu au chemat ambulanţa".
   
"Rudele lor au refuzat să aştepte ambulanţa pe care am chemat-o şi i-au luat cu propriile mijloace", a declarat, pe de altă parte, purtătoarea de cuvânt.
   
La Ierusalim, violenţe de natură rasistă ameninţă frecvent situaţia, de la răpirea şi arderea de viu a unui adolescent palestinian, pe 2 iulie, de către trei evrei extremişti, care voiau să răzbune răpirea şi asasinarea, în Cisiordania, a trei tineri israelieni.

×
Subiecte în articol: Ierusalim palestinieni Ierusalimul de est
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close