Antena 3 CNN Externe Donald Trump nu candidează la preşedinţia Statelor Unite

Donald Trump nu candidează la preşedinţia Statelor Unite

Donald Trump nu candidează la preşedinţia Statelor Unite
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
16 Mai 2011   •   20:09

Donald Trump nu va candida pentru preşedinţia Statelor Unite. Magnatul a transmis recent un comunicat de presă în care anunţă că nu va candida, conform CNN.

“După deliberări considerabile am decis să nu candidez pentru funcţia de preşedinte al Americii. Nu am luat această decizie uşor sau fără regrete", a transmis Trump.


Omul de afaceri, cunoscut drept mogulul american al imobiliarelor, declarase anterior că este dispus să investească peste 600 de milioane de dolari pentru a candida la preşedinţia SUA.

”Partea frumoasă este că sunt foarte bogat! Deci, dacă am nevoie de 600 de milioane, pot să-i scot din buzunar. Este un avantaj imens în faţa altor candidaţi”, a declarat Trump în luna martie.

Afaceristul a declarat la acel moment că va lua o decizie legată de candidatura sa pentru preşedinţia Americii până în luna iunie şi că dacă va pierde alegerile cu partidul său, va candida ca independent.

Averea lui Trump este estimată la 2 miliarde de dolari, conform revistei Forbes. Mare parte a succesului său se datorează afacerilor pe piaţa imobiliară din oraşul New York, şi rolului principal din seria TV "The Apprentice" (Ucenicul), numai aici câştigul său fiind de 3 millioane de dolari pe episod.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close