Antena 3 Externe Două românce de etnie romă din Marea Britanie au primit o condamnare surprinzătoare

Două românce de etnie romă din Marea Britanie au primit o condamnare surprinzătoare

de G.S.    |    25 Feb 2012   •   11:51
Două românce de etnie romă din Marea Britanie au primit o condamnare surprinzătoare Foto: centralasiangypsies.net
Două românce din Marea Brtianie au fost condamnate de un judecător să restituie suma de 17,65 de lire sterline, după ce au furat, în total, aproximativ 120.000 de lire sterline, conform publicaţiei Mirror.

Cele două românce, de etnie romă, Ramona şi Dorina Dumitru au „înşelat contribuabilii britanici într-un atac flagrant asupra sistemului bunăstării”, dar, deoarece nu posedă bunuri „cunoscute sau care pot fi recuperate”, ordinele de restituire emise împotriva lor vizează sume „neglijabile”, arată publicaţia.

Astfel, judecătorul i-a ordonat Ramonei Dumitru, în vârstă de 34 de ani, care a încasat ilegal suma de 18.106 lire sterlie susţinând că ar fi mama a şase copii, să restituie suma de 16,65 de lire sterline.

Dorina Dumitru, în vârstă de 39 de ani, a fost somată să restituie suma de 1 liră sterlină, în pofida faptului că a încasat mai bine de 101.000 de lire sterline prin aceeaşi metodă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close