Antena 3 CNN Externe "Dumnezeu a aranjat lucrurile aşa, nu mi-a venit să cred". Povestea INCREDIBILĂ a pastorului care a renunţat la un rinichi pentru un enoriaş

"Dumnezeu a aranjat lucrurile aşa, nu mi-a venit să cred". Povestea INCREDIBILĂ a pastorului care a renunţat la un rinichi pentru un enoriaş

"Dumnezeu a aranjat lucrurile aşa, nu mi-a venit să cred". Povestea INCREDIBILĂ a pastorului care a renunţat la un rinichi pentru un enoriaş
25 Aug 2013   •   10:25
Americanul Bruce McComb a primit mai multe binecuvântări de la pastorul său, părintele Jonathan Goertz - inclusiv un rinichi. 
 
McComb, în vârstă de 60 de ani, a avut primul transplant de rinichi eşuat de la soţia lui, Mimi, în 2002. Omul a explicat că a fost abordat de pastor, în urma slujbei de duminică. "Mi-a spus că vrea să îmi dea un rinichi de-al său şi asta m-a şocat". 
 
"Sunt întotdeauna foarte atent când întâlnesc pe cineva care are vreo nevoie - fizică, spirituală sau emoţională - e posibil ca eu să fiu persoana care poate ajuta?", a explicat Goertz, în vârstă de 31 de ani, conform Huffington Post.
 
Goertz s-a documentat pentru a vedea dacă poate deveni un donator mai devreme, în condiţiile în care există aproximativ 100.000 de americani compatibili cu el, pe listele de aşteptare. 
 
Faptul că tocmai un enoriaş de la parohia sa dintr-un mic oraş american avea nevoie de un rinichi de-al lui nu este o coincidenţă, mai ales dacă ne gândim că şase membrii ai familiei lui McComb s-au dovedit incompatibili pentru transplant. 
 
"Dumnezeu a aranjat lucrurile de aşa fel încât eu să fiu la biserică duminică şi părintele să fie nu doar învăţătorul meu dar şi un om pentru care nu aveam anticorpi. Era compatibilitate perfectă şi a fost incredibil de dispus să facă această treabă", a declarat McComb.
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close