x close

Explozie la un magazin de mobilă din Michigan, soldată cu un mort şi doi răniţi

de Antena3    |    30 Dec 2010   •   08:25
Explozie la un magazin de mobilă din Michigan, soldată cu un mort şi doi răniţi Foto: Antena 3

O persoană a murit şi alte două au fost rănite în urma unei explozii produse la un magazin de mobilă din statul american Michigan. Deflagraţia a fost provocată de o scurgere de gaze şi a distrus complet clădirea. Un om a rămas blocat sub dărâmături şi este în continuare dat dispărut.

Incidentul a avut loc într-un orăşel aflat în apropiere de Detroit. În momentul exploziei, în imobil se aflau trei oameni - proprietarul şi doi angajaţi. Patronul a ajuns la spital în stare gravă, iar cei doi muncitori au rămas îngropaţi sub dărâmături. Unul dintre ei a fost găsit mort, după câteva ore. Echipele de intervenţie încearcă în continuare să-l localizeze pe celălat. 

Deflagraţia a provocat mai multe accidente rutiere în apropierea magazinului. Speriaţi de zgomot şi incomodaţi de resturile aruncate în aer, şoferii au pierdut controlul vehiculelor şi s-au ciocnit în lanţ.

Autorităţile au ordonat evacuarea locuinţelor din vecinătate, de teama unor noi explozii. Alimentarea cu gaze a fost întreruptă în zona afectată de deflagraţie.

Explozie în Michigan


Citeşte mai multe despre:

explozie Michigan victime magazin mobila
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati