Antena 3 CNN Externe EXPLOZII la Paris: Cel puţin trei persoane, între care doi pompieri, au murit. Alte 50 de persoane au fost rănite - VIDEO

EXPLOZII la Paris: Cel puţin trei persoane, între care doi pompieri, au murit. Alte 50 de persoane au fost rănite - VIDEO

EXPLOZII la Paris: Cel puţin trei persoane, între care doi pompieri, au murit. Alte 50 de persoane au fost rănite - VIDEO
de S.T.    |    13 Ian 2019   •   08:27

Cel puţin trei persoane, între care doi pompieri, au murit, iar alte 50 de persoane au fost rănite în urma unei explozii izbucnite sâmbătă dimineaţa într-un cartier centrul al Parisului, au informat autorităţile, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Explozia s-a produs într-un imobil în care se află o brutărie şi un restaurant la parter şi unde pompierii interveniseră pentru o scurgere de gaze în arondismentul IX din Paris. 

În urma exploziei s-a declanşat un incendiu, iar opt maşini au fost incendiate.

Deflagraţia a fost într-atât de puternică încât s-au spart geamurile şi vitrinele magazinelor şi clădirilor din apropiere.

Peste 200 de pompieri şi sute de poliţişti au fost mobilizaţi la incidentul din al 9-lea arondisment, după ce în urma exploziei mai multe clădiri au fost afectate.

Parchetul din Paris a deschis o anchetă, care a fost încredinţată Direcţiei regionale a poliţiei judiciare pentru a stabili cauzele care au dus la această explozie puternică.
 

 

×
Subiecte în articol: gaze paris explozie
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close