Familia Obama a aprins luminile bradului de Crăciun din Washington (VIDEO)

04 Dec 2009   •   20:41
Familia Obama a aprins luminile bradului de Crăciun din Washington (VIDEO)

Crăciunul se apropie cu paşi repezi, aşa că familia Obama a aprins luminile în bradul de Crăciun din Washington D.C. Mii de oameni au sfidat gerul de afară şi au participat la tradiţionalul eveniment. La petrecere au venit câţiva invitaţi surpriză şi bineînţeles, Moş Crăciun.

Preşedintele american a aprins luminile din bradul de Crăciun cu ajutorul soţiei, Michelle, şi a celor două fiice, Malia şi Sasha.

Tradiţia aprinderii bradului de Crăciun în prezenţa preşedintelui datează din 1923. La evenimentul din acest an au venit şi soacra lui Barack Obama, dar şi vicepreşedintele SUA, Joe Biden, însoţit de nepoţi. Sheryl Crow şi Jordin Sparks s-au numărat printre artiştii care au încântat mulţimea.

Prima Doamnă, înconjurată de câţiva copii, a citit un poem de Crăciun. Bineînţeles, momentul mult aşteptat a fost venirea Moşului, care nu putea să lipsească de la o asemenea petrecere. Şi nu a venit singur, ci însoţit de Crăciuniţa lui.

Toată lumea a intrat în atmosfera de Crăciun, chiar şi preşedintele Obama, care a dansat cu Moşul.

Obama le-a vorbit oamenilor despre semnificaţia sărbătorii Crăciunului şi le-a urat americanilor sărbători fericite.Antena 3Parteneri
x close