Antena 3 CNN Externe Fata care a primit un colier de la premierul italian, de majorat: "Berlusconi nu este tatăl meu!"

Fata care a primit un colier de la premierul italian, de majorat: "Berlusconi nu este tatăl meu!"

Fata care a primit un colier de la premierul italian, de majorat: "Berlusconi nu este tatăl meu!"
Sursa foto: berlusconi
11 Mai 2009   •   21:08

Noemi Letizia, fata de 18 ani din Napoli, la al cărei majorat a participat premierul italian Silvio Berlusconi, născând astfel zeci de intrigi şi chiar acuzaţii că ar fi implicat într-o relaţie cu aceasta, a declarat pentru cotidianul britanic The Times că nu este fiica nelegitimă a premierului, anunţă La Repubblica.it.

Soţia lui Berlusconi, Veronica Lario l-a acuzat că ar avea relaţii cu aceasta, după ce, la petrecerea de majorat, fata a primit de la Berlusconi un colier de aur, cu toate că premierul nu şi-a găsit timp să fie alături de copiii lui atunci când au împlinit 18 ani. Doamna Berlusconia spus că şi-ar putea retrage acuzaţiile numai dacă ?acea fată care îi spune "Papy" soţului meu ar fi chiar fiica lui?.

Cu toate acestea, familia fetei nu a putut explica natura relaţiei cu premierul italian, care a participat la majoratul fetei. ?Liderul nostru este un om din popor. Ce este un lider dacă nu bea o cafea cu oamenii obişnuiţi, dacă nu vorbeşte cu măcelarul sau cu comerciantul? Berlusconi este aproape de oameni. Altfel de unde i-ar veni voturile?? spune tatăl fetei, încercând să justifice această vizită.

Prietenii şi vecinii familiai nu sunt însă la fel de convinşi de această legătură, spunând că, deşi îi cunosc pe cei din familia Letizia de ani de zile, nu au ştiut niciodată de apropierea lor de premier.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: berlusconi divort
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close