Antena 3 CNN Externe Fiica lui Nelson Mandela susţine că fostul preşedinte sud-african este „foarte bine”

Fiica lui Nelson Mandela susţine că fostul preşedinte sud-african este „foarte bine”

Fiica lui Nelson Mandela susţine că fostul preşedinte sud-african este „foarte bine”
de M.T.    |    17 Iun 2013   •   21:52

Nelson Mandela este „foarte bine”, a precizat Zenani Mosizwe Dlamini, fiica fostului preşedinte sud-african, după ce l-a vizitat pe acesta la spitalul din Pretoria unde este internat.

Potrivit AFP, citată de Agerpres, declaraţia fiicei lui Mandela, ambasadoarea Africii de sud în Argentina, a fost făcută în faţa jurnaliştilor aflaţi la Mediclinic Heart Hospital din Pretoria.

Anunţul lui Zenani Mosizwe Dlamini adaugă un plus de optimism în privinţa lui Nelson Mandela, după ce, duminică, preşedintele sud-african Jacob Zuma a declarat că starea de sănătate a eroului luptei antiapartheid, victimă a unei infecţii pulmonare care recidivează, continuă să se amelioreze, deşi rămâne gravă.

Între timp, soţia lui Mandela, Graca Machel, a rupt tăcerea luni, după ce a păstrat o discreţie absolută de la internarea pe 6 iunie a laureatului Premiului Nobel pentru Pace, şi a mulţumit pentru numeroasele mesaje de susţinere primite din ţară şi din întreaga lume prin scrisori, SMS-uri, telefon sau pe reţele de socializare.

Nelson Mandela, care va împlini 95 de ani pe 18 iulie, a fost spitalizat de patru ori în ultimii doi ani şi jumătate, din cauza problemelor pulmonare.

×
Subiecte în articol: Nelson Mandela Africa de Sud
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close