Antena 3 CNN Externe Focuri de armă la o școală din Germania | O elevă a fost rănită

Focuri de armă la o școală din Germania | O elevă a fost rănită

Focuri de armă au fost trase joi la o şcoală germană din oraşul Bremerhaven, în nordul ţării, iar o persoană, care nu era elev, a fost rănită, a anunţat poliţia, adăugând că o persoană înarmată a fost reţinută.

Focuri de armă la o școală din Germania | O elevă a fost rănită
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    19 Mai 2022   •   20:59

Focuri de armă la o şcoală din Germania. O persoană înarmată a fost reţinută

Pe site-ul său de internet, liceul Lloyd Gymnasium, care are aproximativ 1.150 de elevi, a postat un anunţ în care se spune că: "Dragi părinţi, copiii dumneavoastră sunt în siguranţă". Acesta a oferit un număr de telefon la care părinţii pot suna pentru informaţii suplimentare, relatează Reuters.

Cotidianul german Bild a declarat că persoana rănită, care a fost transportată la spital, este o femeie. Acest lucru nu a putut fi confirmat imediat.

Ziarul a precizat că un al doilea suspect părea să fie pe fugă în urma împuşcăturilor, dar poliţia a declarat pe Twitter că ancheta sa indică faptul că a existat un singur autor.

Poliţia nu a oferit detalii despre persoana care a fost reţinută. Ziarul online Nord24 a declarat că o elevă care a auzit împuşcături a sunat la poliţie. Elevii s-au baricadat în clasele lor, a adăugat acesta, informează Mediafax.

Poliţia a declarat ulterior că elevii şi profesorii au reuşit să părăsească clădirea după ce forţele speciale au percheziţionat clădirea.

×
Subiecte în articol: Germania şcoală impuscaturi raniti
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close